luni, 16 iulie 2012

Mao Kaitsu

Mao in misiune
Informati personale:

Data nasteri: 16 Martie
Semnul zodiacal: Pesti
Varsta: 17 ani
Inaltime: 1,75 cm
Greutate: 63,1 kg
Grupa sangelui: AB
Kekkei-Genkai: Neko no me - Ochi de pisica.
Afinitate: Konohagakure
Echipa: Echipa 9 - Echipa lui Rock Lee
Clanul: Kaitsu.

Rancul:

Rancul ninja: Jounin
Inregistrare Ninja: 14-2793
Academia a absolvit la varsta de: 10 ani
A devenit Chiunin la varsta de: 12 ani

Familie:

Lede Kaitsu (mama)
Kally Kaitsu (tata)
Aikkii Ney (iubita)

Tipul de chakra:

Futton - Boil Release = Vapori

Jutsu:

Clone jutsu
Umbre clonate jutsu
Transformare
Clona din vapori
Vapori otravitori
Invocare jutsu (pisica)
Nor de vapori
Evaporare (Genjutsu)
Vapori de acizi (acid sulfuric, apa regala, acid florhidric, etc.)
Vapori de Nitrogen
Evaporarea in stare vie.

Arme Ninja:

Kunai
Shuriken

Istorie:

Fiind nascut ca si fiul conducatorului clanul Kaitsu, Mao a fost mereu privilegiat de clan si in speciat de tatal sau, mai ales ca este singurul la parinti. Chiar daca este rasfatat de tatal tau si un timp de mama lui, Mao nu a putut intra in Shinobi Unici, spre dezamagirea mamei lui, care era deja membra acelui grup de shinobi, cu alte cateva persoane din Konoha si echipa lui. Chiar daca membri clanului Katsu sunt folositi in unele misiuni, Mao nu este defel de acord cu persoanele care sunt "jumatati" si de aceea prefera sa fie inconjurat de "puri", dar spre ironia sorti, are in echipa lui un "jumatate", cea ce nu ii convine si se arata mai ostil, cand nu are nevoie de persoanele respective sau poate sa obtine ceva de la ei.

Personalitate:
Haruka, sora lui Aikkii, iubita lui Mao
si Mao, coechipierul ei, in misiune
de capturare

Chiar daca pare o persoana calma, care ar prefera sa discute diplomatic, Mao nu este defel asa. Are un simt al orientari in spatiu, intrecand chiar si un Hyuuga, iar aceasta calitate este pusa de multe ori pusa in aplicare din cauza lui Rock Lee, care este sensei-ul echipei lui.
Este protector cu prieteni sai puri, clanul si familia, iar in misiuni are mereu grija de Haruka, sora cea mica a iubitei lui, Aikkii Ney.
Mao la 13 ani, fiind hotarat sa il
invinga pe Lee, cu riscul de a-l ucide
In lupta e calm ,dar se enerveaza rapid, fiind in stare sa isi atace prieteni sau coechipieri cu Vapori de Nitrogen, lucru ce s-a intamplat cu oponentul sau din Satul Lunii, Kim Kaminari sau cand e bagat de Rokudaime in Examenul chiunin din Suna, unde pica sa se lupte cu coechipierul sau: Lee Lok. Din cauza maniei sale, Lee a fost obligat sa foloseasca pe Mao micutul kekkei-genkai mostenit de la mama lui: Sigilarea chakrei. Cu toate acestea, el a fost singurul ce a putut sa ii faca fata Ayanei, cand s-a trimis o echipa dupa ea.

Aparenta:


Mao la 6 ani, jucandu-se cu
jucari
Mao difera mult de la varsta de 6 ani, unde acea bretonul filat, iar suvitele de par erau taiate inegale, de culoare blond-murdar. Mai purta un tricou visiniu, cu gulerul larg, pe spate avand simbolul clanului sau - un cap de felina intr-un cerc - si o pereche de pantaloni albi.
Aceste haine se schimba o data ce ajunge pentru a doua oara in examen, cu o salopeta de culoare albastru-cenusiu, cu un guler larg, albastru, iar pe frunte bandana cu insemnul satului, care nu o va purta cand creste mai mare pe frunte, ci la gat.
Infatisarea va lua o turnura de aproape de 180 de grade, la varsta de 17 ani. Parul taiat inegal, cu o suvita mai lunga in partea stanga. Are un pierce in nara stanga, in buza inferioara, partea stanga, altul in bartie, si multi alti cercei prin urechi. Poarta o geaca din panza, de un vernil-deschis, cu guler scurt, acoperit de bandana, cu manici lungi. Manusi negre, scurte, cu degetul mare si aratator taiat. Are un fel de pelerina de un albastru-cobalt, prinsa peste piept si talie. O pereche de pantaloni negri, lungi si incaltaminte negre. Civil, el poarta un tricou cu guler mai largut si o pereche de pantaloni verde-deschis.

Abilitati:
I Taijutsu:

E destul de bun la lupta corp la corp, considerat dupa Rock Lee, Yuri si Yane Uchiha, cel mai bun practicant de taijutsu. Fiindca foloseste cateodata lovituri "murdare", Mao nu isi gaseste atat de usor un oponent, exceptand sensei-ul sau.

II Ninjutsu:

Datorita chakrei sale foarte periculoare, Mao a facut greseala de a se limita doar pe tipul chakrei lui si pe anumite jutsuri, ajungand de multe ori salvat sau ajutat de Haruka Ney sau Lee Lok - spre oroarea lui.

III Kekkei-genkai:

Neko no me sau Ochi de pisica, ii confera abilitatea de a vedea in intuneric si amprentele. Sunt recunoscuti dupa ochii lor rosi.

IV Inteligenta:

Poate sa-si dea seama exact ce ii framanta pe prieteni lui, ajungand de multe ori la disputa cu Yuri Uchiha sau cu Sora Tensu, din cauza ca ii tachineaza cu tulburarile sufletesti, iar confruntarile se sfarsesc mereu pentru el in spital pentru tratare.

V Genjutsu:

Acest genjutsu ii induce in psihicul celui pe care este aplicat, ca se evapora incet si dureros sau rapid, incat il poate ucide. Mao a incercat acest genjutsu pe Yuri Uchiha, ajungand in spital alaturi de asa-zisul cobai, fiindca Yane i-a batut pe amandoi, spunand: Daca se ducea doar unul, se plictisea de moarte, macar acum va puteti bate mai usor cu perfuzi, siringi, ace, bisturiuri si pansamente, dar aveti grija sa nu va omoare Sakura si Ino pe urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu