marți, 17 iulie 2012

Shinobi Unici

Shinobi Unici este un titlu mai mult formal pe care un luptator ninja il primeste, atunci cand inventeaza o tehnica originala si sa nu o fi invatat de la altcineva. Aceea tehnica poate sa fie o micare de taijutsu, un ninjutsu puternic, un genjutsu sau o metoda de asasinat complicata pentru alti, dar usoara pentru creator.

Membri ai Shinobilor Unici si tehnicile lor unice:

1. Lede Kaitsu - Evaporizarea sangelui
Este o tehnica destul de periculoasa, pe care doar Lede o practica. Pentru a-si activa aceasta tehnica, ce scoate afara tot sangele victimei prin piele, procesul fiind unul dureros si evaporizandu-l pe urma, Lede face urmatoarele semne: pasare, dragon, tigru si caine.

2. Lee Lok - Distrugerea celor 8 porti chakra.
Lee si-a dezvoltat acest jutsu, in urma descoperiri kekkei-genkai-ul sau, tanarul a studiat foarte bine corpul uman, putand sa arate cu ochii inchisi fiecare punct chakra sau asezarea celor 8 porti chakra. Cu ajutorul miscarilor sale de capoera, Lee a invesntat Distrugerea celor 8 porti de chakra, lasand multi dusmani shinobi fara chakra, prada altora.

3. Aisha Ney - Bomba sub-atomica
Aisha a inventat acest jutsu dintr-o prostie, in timp ce ii arata lui Kally Uchiha, Tsuki Rywa si Nai Lok, cum creeaza ea o Aurola Boreala. Acest jutsu a fost proiectat in asa fel, incat victima crede ca a fost lovita doar de o bila de energie cu o multime de culori, dar adevarata declansare se produce in celulele ei, dinstrugand din interior, in asa fel incat nici un medic Ninja, nu isi da seama cum a murit, punand totul pe moarte naturala. Semnele pentru acest jutsu sunt: cal, iepure, maemuta, berbec, tigru, dragon, tigru si caine. Pentru declansare este semnul mistret sau porc.

4. Len Bao - Manipularea opusului tehnicilor.
Acesta este singurul jutsu avansat a lui Len, datorindu-se raritati tipului de chakra cu care s-a nascut: neutra. Din cauza ca are chakra neutra, el poate produce toate tipurile de jutsuri, chiar si kekkei-genkai-urile, exceptand dojutsu-rile. Nu are nevoie de nici un semn sa isi activeze acest jutsu, doar de concentrare, fiindca din instinc cunoastre care este opusul tehnici pe care o va folosi oponentul sau, inca de la primele doua semne. Acest jutsu a dat gresi doar cu Yane Uchiha, cand a testat-o pentru a intra in ANBU, fata aratand ca nici un jutsu nu e Buddha.

5. Sanosuke Rywa - Foc de gheata
Sanosuke a realizat acest jutsu dupa misiunea care si-a pierdut ochiul si jumatate de kekkei-genkai. S-a bazat pe faptul ca focul este stins usor cu zapada, gheata, apa, nisip, etc., atunci a creeat un foc de gheata, care are culoarea un fel de alb cu tente de albastru din cand in cand, ce poate ingheta orice sau incalzi in aceeasi masura, nu poate fi stins niciodata de altcineva, decat el. Cu partea sa nu fie stins niciodata de altcineva, i-a venit ideea cand l-a auzit pe Yuri povestindu-i cum sora lui poate sa foloseasca Amateratsu ca si un Katon obisnuit, sa il manipuleze foarte usor, fara sa foloseasca Manghekyo Sharingan. Pentru Focul de gheata semnele sunt: cal, dragon, tigru.

6. Reiko Rywa - Fata Morgana - genjutsu.
Reiko a dat denumirea genjutsu-lui ei, dupa un personaj din cartile de povesti ai fiicei ei. Fata Morgana sau Iluzie in iluzie, este un genjutsu puternic, incat poate pacali si un Sharingan, mai ales ca acest jutsu a fost testat prima data pe Sharingan-ullui Kally Uchiha si apoi pe cel a lui Kakashi Hatake. Rezultatele au fost cele  asteptate de Reiko, mai ales ca acest genjutsu poate induce in eroare de 99,9% Byakugan-ul clanului Hyuuga. Acest jutsu nu are nevoie de un sigiliu, putandu-se activa chiar si la o clipire.

7. Yane Uchiha - Sabie dimensionala
Yane are aceasta putere datorita Mangekyo Sharingan-ul ei, dar si-a si dezvoltat-o ulterior, sa o poata folosi fara Sharingan. E deajuns sa isi miste un deget, ca lucrul respectiv sa fie taiat in doua sau in mai multe bucati, aratand parca ar fi fost taiat de o katana invizibila. Ca sa demonstreze ca poseda o sabie dimensionala, Yane  i-a dat forma, cu ajutorul chakrei pentru o perioada scuta de timp, fiindca chakra folosita pentru a arata forma sabiei, a fost absorbita de cealalta dimensiune, unde se afla sabia. Acest jutsu tine cont doar de miscarile membrelor.

8. Layla Bankai - ?

9. Kana Kaminari - ?

10. Ateue Tensen - ?

11. Ayane Ryoushi - ?

12. Anki Ryoushi - ?

13. Kay Meku - ?

14. Aya Aisu -?

15. Yune Akasuna - ?

16. Cale Mishaji - ?

17. Rikku Akane -?

18. Toru Sazaki - ?

19. Kally Uchiha -Voodo - genjutsu
Kally pe langa ca este posesoarea unui kekkei-genkai destul de periculos, mai detine si un genjutsu letal. Tehnica Voodo ii permite lui Kally sa controleze in totalitate corpul celui prins de genjutsu-l ei. De la modul de a gandi pana la controlul muschilor, fara sanse de scapare, decat moartea. Acest genjutsu se activeaza cu un simplu gest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu