marți, 18 septembrie 2012

Yuri Uchiha

Informati personale:
Yuri la 16 ani, nervos

Data nasteri: 28 ianuarie
Semnul zodiacal: Varsator
Varsta: 16 ani
Ianltime: 1,75 cm
Greutate: 60 kg
Grupa de sange: 0
Kekkei-Genkai: Sharingan, Mangekyo Sharingan
Afinitate: Konohagakure
Echipa: Echipa 7 sau Echipa lui Naruto
Clan: Uchiha

Rancul:

Rancul Ninja: ANBU Black
Inregistrarea Ninja: 35-6529
A terminat Academia la varsta de: 10 ani
A devenit Chiunin la varsta de 13 ani

Familie:

Kally Uchiha (mama)
Orochimaru (tata - decedat - disparut)
Yane Uchiha (sora geamana-siameza - iubita)
Sasuke Uchiha (tatal vitreg)
Daisuke Uchiha (frate dupa mama)
Itachi Uchiha (unchi vitreg)
Hana (matusa vitrega)
Shin Uchiha (var vitreg)
Ren Uchiha (var vitreg)
Shishu Uchiha (var vitreg)
Madara Uchiha (bunic matern)
Mei Terumi (bunica)
Hanabi Uchiha (matusa materna)
Ryo Uchiha (unchi matern)
Izuna Uchiha (unchi matern - decedat)
Mikoto Uchiha (bunica vitrega paterna - decedata)
Fugaku Uchiha (bunic vitreg patern - decedat)

Tipuri de chakra:

Katon: Fire Release; Foc
Eton: Blaze or Inferno Releasel Infern
Suiton: Water Release; Apa
Doton: Earth Release; Pamant

Jutsu:

Eton: Amaterasu
Katon: Eruptie solara
Eton: Infern
Eton: Ingeri de foc negru
Eton: Demoni de foc negru
Suiton: Inchisoare de apa
Suiton: Vortex de apa
Suiton: Tsunami
Suiton: Ploaie acida
Clona de apa
Clona de pamant
Clona de  foc
Suiton: Inundatie
Suiton: Bula imensa de apa
Suiton&Fuuton: Pasaj acvatic (Yane)
Katon: Dragon de foc
Katon: Pasari Phoenix
Eton: Zid de Ametarasu
Eton: Sfera de Amaterasu
Mangekyo Sharingan: Susanoo (Yane)
Alpha&Omega
Doton: Tunel
Doton&Suiton: Mal
Doton&Suiton: Inchisoare de cristale
Doton: Cutremur
Doton: Tepuse de pamant
Doton: Dom de pamant
Doton: Absortia chakrei
Doton: Detectare
Katon: Lanterna inger
Katon: Lanterna demon
Palma mistica a vindecatorului
Invocare jutsu (dragoni)
Sharingan: Sacrilegiu (genjutsu)
Distrugerea realitati (genjutsu)
Pasi pe soare (genjutsu)

Arme Ninja:

Katana
Lama Shinigami
Fuuma Shuriken
Kunai
Sebon

Istoric:


Yuri este in stare sa ucida pe oricine
ii raneste sora
Yuri gandindu-se cum sa ascunda
ceva de mama lui
Yuri trezindu-se dimineata
Yuri este fratele geaman-siamez al Yanei, dar in acelasi timp, iubitul ei. El este fiul biologic a lui Orochimaru, cu Kally Uchiha si fiul vitreg a lui Sasuke Uchiha. Yuri isi uraste foarte mult rudele, mai ales ca el a fost crescut doar de mama lui, afland mai tarziu ca aceasta se va casatori cu Sasuke, astfel aducandu-i o multime de veri si verisoare, matusi si unchi. Ne fiind obisnuit cu schimbari atat de bruste in viata lui, Yuri si-a dezvoltat un fel de dezgust fata de noua lui familie, exceptand sora si mama lui. Chiar daca el a fost la inceput impotriva fratelui sau cel mic, Yuri mereu s-a ocupat de curatenea in camera fratelui sau, mai ales acoperindu-i prostiile, cum ar fi deselene pe pereti sau cu le-a numit el: desenele rupestre. Yuri a devenit foarte atasat de Naruto, care ii este si sensei si il considera un ratat pe Konohamarul, care de mai mult timp e Chiunin si nu a reusit sa devina macar un Jounin, macar o data. El este destul de rapid ca si viteza, dar este intrecut de sora lui, cand vine vorba despre viteza. Este foarte lenos dimineata, mai ales cand este trezit de cineva sau ceasul desteptator.

Personalitate:


Yuri o avertizeaza pe Aikkii in legatura
cu situatia misiuni
Yuri si sensei-ul sau, Naruto Uzumaki
uitandu-se la o lupta intre Yane
si un oponent
Yuri este putin uituc sau visator in unele cazuri, dar este serios cand trebuie. Este protectiv cu mama si sora lui, dar usor iritat in preajma lui Sasuke si rudelor din partea tatalui sai, dar si din partea mamei sale. Asculta foarte mult de Naruto si se intelege foarte bine cu Sanosuke. Chiar daca Mao si Sora incearca sa-l scoata din sarite, ii trateaza superficial, ignorandu-i, prefacandu-se ca ei fac parte din decor. Este o persoana comunicativa, usor ironica cu unele personaje, sa glumeasca si mai ales sa infrunte toate obstacolele pentru marea sa iubirea: Yane, nepasandu-i ca, comite incest.

Aparenta:


Yuri in lupta cu sora sa, la examenele
Chiunin
Yuri mirat
Echipa 7 ducandu-se la Rokudaime.
Yuri isi duce Lama Shinigami
Yuri arata foarte neingrijit la 13 ani, avand parul taiat inegal, negru cu tente de albastru la lumina, ochii albi si pielea usor bronzata. Poarta o bluza de culoarea lavandei, cu guler captusit si o pereche de pantaloni vernili, iar pe frunte bandana cu insemnul frunzei. La 16 ani si-a alsat parul mai lung, avand breton pe partea stanga si o suvita de un lila deschisa, in partea stanga si o suvita de un lila-deschisa, in partea stanga. Are doua agrafe de un verde-neon, una in partea dreapta si cealalta in stanga, fiind un fel de "delimitare" pentru suvita colorata. Poarta un tricou de aceeasi culoare si model, ca si bluza cand era mic, dar se dovedeste a fi un fel de geaca de panza si pe dedesupt mai poarta ocazional maiou din plasa. Poarta  manusi visini, cu degetele taiate, dar are o pereche, care au degetele intregi. Peste manusi, are plagi de metal. La brau poarta o curea neagra, ce se prinde la spate, pentru a tine Lama Shinigami. Tot la curea ar un fel de esarga de culoare vernil, ce o poarta cu sfintene, fiindca cu ajutorul ei, si-a dovedit calitatile de vindecator. Poarta pantaloni de un albastru-cobalt, ce se termina cu doua degete sub genunchi. In picioare poarta incaltaminte Ninja, ce ii acopera si tibia, semanand mult cu incaltamintea lui Sasuke, cand a fost la Orochimaru. Ca si civil, Yuri poasta un tricou de culoarea lavandei, dar cu gatul descoperit si o pereche de pantaloni trei-sfert, albi. Ca si semne disticte, are tatuajul ANBU pe bratul stang si un perse in buric.

Abilitati:
I Taijutsu:

Yuri foloseste tehnici foarte avansate de lupta corp la corp, care are la baza continuitatea fluida a lor, permitandu-i sa se muleze pe atacurile oponetului sau, exact ca si apa. Naruto cu mama lui, pun seama ca aceste miscari din cauza, ca Yuri este un practicant al jutsu-rilor de apa, dar Yane stie ca fratele ei, a studiat foarte atent fiecare vietuitoare, astfel inventand multe miscari noi si unice, dar ca nu au fost recunoscute de liga Shinobi Unici, fiind considerate "furate"

II Ninjutsu:


Yuri folosindu-si Mangekyo
Sharingan, folosind in acelasi timp
si un jutsu, care il face impreuna cu
sora lui, in lupta.
Yuri este aproape singurul care poate culege apa din jurul sau sau sa o creeze din pamant. Acest lucru a mostenit de la Madara, putand folosi dupa bunul plac apa, exact cum poate si Yamato sa o faca. Pe langa aceste doua chakra, el poate influienta un jutsu creat de el sau de alti, doar daca isi foloseste Mangekyo Sharingan.

Sharingan-ul lui Yuri, in stadiul 3
III Kekkei-Genkai:

 Yuri, la fel ca si Yane, este posesorul Kekkei-Genkai-ului ocular: Sharingan. Yuri este cunoscut pentru influientarea unui jutsu, mai ales ca are abilitatea Alpha&Omega si aceasta abilitate o poseda si la Mangekyo Sharingan.
Mangekyo Sharingan a lui Yuri
Mangekyo Sharingan a lui Yuri pentru
Susanoo cu Yane
Poate Dezvolta un jutsu pana in ultima faza sau poate sa il reduca pana la faza de formare. Acest lucru poate face si cu forta corpului, dar nu si cu obiectele care sunt aruncate spre el sau care le ia in mana, doar forta cu care este aruncat acel obiect.

IV Genjutsu:

Chiar daca parinti si toate rudele lui, exceptand Yane, sunt experte in Genjutsu, Yuri nu da atat de mult pe Genjutsu, fiindca nu vede nici o placere sa ii faca pe alti sa sufere mental, cand poate sa ii faca sa sufere fizic si cu rost. Are cateva Genjutsu-ri, dar rar se foloseste de ele, dar un lucru stie: acele Genjutsu-ri pot induce in eroare si un Hyuuga.

V Inteligenta:


Yuri comentand de ce el trebuie sa
asculte de Konohamaru, care este
Chunin
Yuri nu e chiar asa de inteligent ca sora lui, dar foarte perspicace, atent la detali, ii plac puzze-urile, cuvinte incrucisate, ghicitorile. E considerat imediat dupa Sakura, cel mai bun medic Ninja, fiind singurul ce are curaj de a trata o rana pe campul de lupta. Mereu intreaba de ce el trebuie sa asculte de Konohamaru in misunile, care le are impreuna cu el, cand Konohamaru e doar un Chiunin, iar Yuri daca ar iesi din ANBU, ar fi Jounin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu