sâmbătă, 20 iulie 2013

Maya Bankay

Maya Bankay
Maya Bankay

Informati personale:

Data nasteri: 23 iulie
Semnul zodiacal: Leu
Varsta: 16 ani
Inaltime: 1,65 m
Greutate: 50.9 kg
Grupa sangelui: B
Kekkei-Genkai: Chimera&Suiton - Water Release: Apa
Afinitate: Villiage Hidden in the Moon; Hunter-nin
Echipa: Echipa 11
Clanul: Bankay

Rancul:

Rancul ninja: Hunter-nin
Inregistrare Ninja: 25-2793
Academia a absolvit la varsta de: 6
A devenit Chiunin la varsta de: 10

Familie:

Lay Bankay (tata)
Nuth Bankay (mama)
Leyla Bankay (iubita)

Tipul de chakra:

Suiton: Water Release; Apa
Raiton: Light Release; Fulger

Jutsu:

Suiton: Dragon de apa
Suiton: Tentacule de apa
Suiton: Bici de apa
Clona de apa
Suiton: Inchisoare de apa
Clona de fulger
Raiton: Dragon de fulger
Raiton: Resuscitare
Raiton: Curent Static
Raiton: Tarznat
Chimera: Sursa Chakra

Arme Ninja:

Kunai
Shuriken

Istorie:

Maya pe umerii tatalui ei, alaturi
de mama ei
Maya e fiica conducatorului clanului Bankay si de aceea nimeni nu o poate sa o traga la raspundere pentru multe din actiunile ei, dar ea stie cand sa se opreasca si sa accepte pedesele pentru esecurile ei. Chiar daca a fost rasfatata de mama si de tatal ei, Maya nu da senzatia de copil rasfatat si a fost prima ce a fost de acord cu capturarea sau eliminarea Ayanei, neputand-o sa o ierte, dupa ce a intercat sa o ucida, daca nu intervenea Yuri Uchiha. Maya se intelege bine cu Yane Uchiha si cu Haruka, dupa misiunea avuta impreuna cu sora mai mica a lui Aikkii, dar la inceput intre Haruka si Maya a fost o usoara incordare si dusmanie, impungandu-se tot timpul cu vorbe dusmasoase.


Personalitate:
Haruka si Maya in contradictoriu

Maya ii place sa glumeasca tot timpul si ii place sa zambeasca mereu, dar in multe situati este serioasa, incercand sa gaseasca solutionarea cat mai repede si cu minimul de efort posibil. E geloasa ca Leyla o iubeste inca pe Ayane, dar nu ezita sa o sustina pe Yane, de cand era cat pe aici sa-si piarda viata, daca nu o salvau gemenii Uchiha. De asemenea a devenit prietena cu Haruka, chiar daca la inceput s-au certat destul de rau, dupa o misiunea ce Haruka i-a aratat ca, cat de mica e, atat de a dracului e in lupta.

Aparenta:

Maya la 13 ani
Maya are parul saten-inchis si ochii verde-inchis, ca majoritatea din clanul Bankay. La 5 ani, Maya are parul taiat pana la gat, cu bretonul ii intra in ochi. Poarta un tricou de culoarea mustarului, o pereche de pnaltaloni scurti de culoare violet si peste o rochita-maiou de culoare visiniu-inchis. La 13 ani, Maya si-a lasat parl sa creasca, prinzind cateva suvite cu o agrafa in partea stanga. Poarta o rochie, tip-top, mini, de culoare portocaliu, iar pe ambele maini purta manusi cu degetele taiate, ce ii acopera trei-sfert din maini, cu elastic verde. In picioare poarta sandale decupate de vara, de culoare verde. La mijloc poarta bandana cu insemnul satului. La 16 ani, Maya are parul lung pana la fund, cu o parte din par decolorat in blond, breton filat si el decolorat cu cateva suvite pe langa chip. Rochia e pe gat, cu un decolteu in romb, intre sani, cu o fasie prinsa de partea de sus cu cea de jos. Rochia e mini si de culoare verde-deschis. In picioare poarta niste sandale Ninja de vara portocalii.

Abilitati:
I Taijutsu:

Maya e destul de talentata la taijutsu, dar ea se bazeaza mai mult pe Kung-Fu, stilurile Tigru, Uliu si Sarpe, ce nu au fost nicioadata invinse, pana cand s-a luptat cu Yuri Uchiha si Cale Mishaji, ce au invins-o destul de usor. Maya s-a ambitionat si a inceput sa invete mai multe stiluri de Kung-Fu.

II Ninjutsu:

Maya nu poseda chiar cele mai mortale jutsu-ri, dar stie cand sa le foloseasca si cum, astfel poata sa suprinda orice inamic pe picior gresit si acest lucru poate sa ii fie fatal inamicului.

III Kekkei-genkai:

Maya e singura din clan care poate sa determine sursa de chakra, dar pastreaza secreta aceasta abilitate fata de parintii ei, dar se pare ca inaintea ei, alti membri din clan au descoperit acest lucru si spre dezamagirea ei, nu face parte din Shinobi Unici.

IV Inteligenta:


Maya e singura din echipa ei, care stie foarte bine topografie si poata sa foloseasca terenul, natura si mediul inconjurator pentru atacuri supriza. Maya se pricepe de minune la abuscade, atacuri supriza si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu