miercuri, 18 iulie 2012

Lee Lok

Lee - 16 ani - luandu-l peste picior
pe Yuri
Informati personale:

Data nasteri: 1 Mai
Semnul zodiacal: Taur
Varsta: 16 ani
Inaltime: 1,70 cm
Greutate: 59.9 kg
Grupa sangelui: 0
Kekkei-Genkai: Sigilarea chakrei prin atingere
Afinitate: Konohagakure, Shinobi Unici
Echipa: Echipa 9 sau Echipa lui Lee.
Clanul: -

Rancul:

Rancul Ninja: Jounin
Inregistrare Ninja: 28-2364
Academia a absolvit la varsta de: 9 ani
A devenit Chiunin la varsta de: 10 ani

Familie:

Han Lyu (tata - decedat)
Nai Lok (mama)
Hatory Lok ( fratele cel mic)
Sora Tensu (iubita)

Tipul de chakra:

Suiton: Water Release; Apa
Doton: Earth Release; Pamant

Jutsu:

Clona jutsu
Fire de chakra
Senzori din chakra
Invocarea jutsur (tigru)
Distrugerea celor 8 porti de chakra
Blocarea chakrei
Bomba de apa
Zid de pamant
Absorbirea chakrei
Redirectionarea Raiton-ului
Vortex de apa
Clona de apa
Clona de pamant
Seism

Arme Ninja:

Kunai cu 8 lame
Fir de otel
Kyoketshei-Shogei cutit

Istorie:


Lee alaturi de tatal sau - Han - mama
- Nai - si fratele sau mai mic, Hatory
inainte ca Han sa moara si Nai sa
inebuneasca
Lee a fost primul copil al cuplului Han Lyu si Nai Lok, iar la diferenta de 7 ani a aparut si fratele sau cel mic Hatory. Mama lor avea un mic kekkei-genkai care a confundat-o mult timp cu puterile clanului Hyuuga, dar acest lucru era cu totul gresit. Tatal lor fiind un jounin foarte bun, Lee l-a considerat idolul sau, mai ales ca el era singurul sa isi calmeze sotia, fiindca aceasta avea o usoara tenta de nebunie in urma unor violuri repetate, imediat cum l-a nascut pe Hatory. Cei doi copii nu s-au nascut tocmai in Konoha, ci au fost adusi aici de catre tatal lor, in speranta de as proteja familia departe de huligani, care i-au nenorocit mintal sotia.
cand Lee avea 10, tatal sau a fost capturat de catre nenorociti ce iau violat sotia si ucis in chinuzi groaznice.
Cand Nai i-a vazut trupul mort, a innebunit de tot, fiind bagata in spitalul de boli mintale din Konoha, astfel Lee s-a trezit ca el este singurul care trebuie sa se ingrijeasca de fratele sau mai mic, de casa si restul. Dupa vreo 5 ani, pe propria raspundere, Lee si-a scos mama din sanatoriu, avand grija de ea acasa, lasand-o de multe ori in grija lui Hatory, ei doi fiind singura ei mangaiere. Lee si-a luat resposabilitate de mama si tata pentru fratele sau mai mic, invatandu-l diferite chesti, dar mereu se scuza ca sa nu vorbeasca cu Iruka despre jutsurile invatate de Hatory de la el. Din cauza ca el a mostenit kekkei-genkai-ul de la mama lui, Mao mereu il face jumatate pentru a-l enerva, iar acest lucru reuseste rar. Lee a fost unul dintre putini shinobi din Satul Frunza, care a primit titlul de Shinobi Unic, devenind remarcat printr-o tehnica destul de neprietenoasa pentru oponentul sau: Distrugerea celor 8 porti de chakra. In timpul unei misiuni de doua persoane, Lee o cunoaste pe Sora Tensu, o membra a clanului Tensu, de care se indragosteste, astfel cei doi ajung sa aibe o relatie ce a trecut de mult de pragul prieteniei.

Personalitate:


Lee de 10 ani jucandu-se cu fratele sau Hatory de 3 ani
Lee Lok ar fi cea mai matura persoana din Echipa 9. Acest lucru se datoreaza faptului ca intr-o clipa a ramas fara cele doua persoane dragi din viata lui, fiind nevoit sa se descurce singur de la varsta de 10 ani. Lee a devenit foarte descurcaret in treburile casei si sa-si ajute fratele sau cel mic, Hatory, dar sa nu ii lipseasca nimic lui sau mamei sale, cat timp este plecat in misiuni.
Lee trezit de dimineata de Hatory,
ca Iruka-sensei vrea sa vorbeasca cu
el, fara ca Hatory sa fi facut ceva.
Este o persoana pasnica, dar este foarte mult enervata de Rock Lee sau Mao, chit ca nu isi arata adevarata nervozitate in fata lor. Mereu isi gaseste scuze pentru a nu-i raspunde lui Iruka despre abilitatile lui Hatory, ce le executa baiatul la orele de antrenamente de la Academie. Atent la detali si mereu e langa fratele si mama sa, cand acestea au nevoie de el. 

Aparenta:


Lee la 13 ani in timpul unei misiuni
Lee arata foarte diferit la adolescenta fata de varsta de 10 ani, dar nu atat de schimbat fata de 13 ani. La 10 ani, parul era mai lung pe ceafa, avand diferite suvite mai scurte sau lungi, iar bretonul inegal cu o mica impletitura in partea dreapta a capului, prinsa in parul portocaliu de doua bilute visini. Purta o bluza cu manici lungi si capison visiniu, peste un tricou de culoarea mov-deschis, exact cum are si ochii, dar fara pupila sau pupila se pierde in fundalul irisului.
Lee la 13 ani are parul taiat inegal, breton taiat in trepte, dat pe partea stanga. Poarta o bluza neagra pe si pe trup, pantaloni negri si incaltaminte negre. Aceasta infatisare ii se schimba la varsta de 16 ani, cand bretonul ii acopera - cateva suvite - ochiul stand si e lung pana la omoplati, lasat liber. Maieu negru, pe gat cu niste curele ce le are legate peste piept, dar si la manusile care sunt lungi, acoperindu-i trei-sfert de brat si tot antebratul, avand degetele inelare acoperite, estul taiate. Si pe pantaloni negri are curele, astfel crezandu-se ca se folosesc pentru a-si strenge mai mult hainele pe trup, pentru viteza in unele misiuni contra-cronometru. Ca si civil poarta un tricou de un albastru spre gri, guler alb si pantaloni crem-murdar.

Abilitati:
I Taijutsu:

La taijutsu, Lee foloseste mai mult miscari de capoera, dar din cauza lui Mao si al Harukai, prefera sa nu foloseasca acele miscari, chiar daca pentru Yane Uchiha si Hatory sunt ceva extraoridinar, iar datorita acelor miscari a inventat si miscarea care i-a adus titlul de Shinobi Unic: Distrugerea celor 8 porti de chakra.

Cand isi foloseste kekkei-genkai-ul, merge doar pe miscarile de baza ai taijutsu-ului, profitand ca stie foarte bine corpul uman, pentru a bloca usor chakra sau sa o sigileze sau distruga in cel mai rau caz pentru oponentul sau.

II Ninjutsu:


Din cauza ca stie destul de multe tehnici cam interzise sau de mare risc, Lee prefera sa isi foloseasca jutsu-rile de baza, dar si al doilea in viata ce poate folosi intr-o oarecare masura creerea apei din nimic sau manipularea pamantului, atragand invidia altor shinobi si interesul organizatiei Akatsuki.


III Kekkei-genkai:


Din cauza ca are acel kekkei-genkai al mamei lui, multi cred ca Lee face parte din clanul Hyuuga, dar de fapt mama lui face parte dintr-un clan de mult apus, din care se ramifica si clanul Hyuuga, dar Lee tine acest lucru ascuns de oricine, chiar si de fratele sau, folosindu-se de kekkei-genkai doar la nevoie.


IV Inteligenta:


I.Q.-ul sau este destul de ridica, datorandu-se asta placerea de a citi orice sau facerea de cuvinte incrucisate. singura persoana care il intrece la inteligenta cu cateva sutimi este Yuri, cu care ii place sa joace shogi sau alte jocuri de logica, fiindca de multe ori ajung la remiza. De multe ori e folosit de Shikamaru pentru a pune la punct toate detalile pentru vreo misiune sau atac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu