joi, 19 iulie 2012

Aikkii Ney

Aikkii in atac
Informati personale:

Data nasteri: 15 iunie
Semnul zodiacal: Gemeni
Varsta: 16 ani
Inaltime: 1,69 cm
Greutate: 52,1 kg
Grupa sangelui: B
Kekkei-genkai: kekkei-toota sau poate creea diamante si aurole boreale cu un singur sigiliu.
Afinitate: Konohagakure
Echipa: Echipa 8 sau Echipa lui Neji.
Clan: -

Rancul:

Rancul Ninja: Jounin
Inregistrare Ninja: 19-6584
A terminat Academia la varsta de: 11 ani
A devenit Chiunin la varsta de: 13 ani

De la stanga la dreapta: Aikkii la 9
ani, Aisha la 30 de ani, Len la 32
de ani si Haruka la 7 ani, la picnic de
Paste.
Familie:

Aisha Ney (mama)
Len Bao (tata)
Haruka Ney (sora cea mica)
Mao Kaitsu (iubit)

Tipul de chakra:

Suiton: Water Release; Apa
Fuuton: Air Release; Aer
Katon: Fire Release; Foc

Jutsu:

Clona jutsu
Clona de apa
Clona de aer
Bila de foc
Val tsunami
Tornada
Super Nova Boreal
Boreal: Particule de aurora (genjutsu)
Clona din diamant
Supernova
Inchisoare de diamant
Curcubeu de boreal
Stilet de diamant
Vortex
Scut de apa
Invocare jutsu (salamandra)
Lame de vant
Bomba sub-atomica
Descompunerea in particole

Arme Ninja:

Kunai
Shuriken
Katana

Istoric:

Aikkii aratandu-si o parte din puterile
ei de kekkei-toota
Aikki este fiica cea mare a cuplului Aisha&Len si totodata ultima in unele competiti. Aikki a mostenit din partea mamei si din partea tatalui cate un element de chakra, iar impreuna cu elementul ei de foc, Aikkii a devenit una dintre putini shinobi care sa aibe kekkei-toota. Ea nu a intrat in Shinobi Unici, fiindca toate jutsu-rile care le stie, le-a invatat de la parinti ei, Yane Uchiha si mama acesteia, Kally Uchiha. Nici Aikkii nu isi da interes pentru acest titlu, fiindu-i de ajuns infumurarile iubitului ei, Mao. Chiar daca Mao a considerat-o la inceput o ciudata, dupa ce i-a salvat pielea de cateva ori de gemeni-siamezi Uchiha si de Sanosuke, acesta si-a dat seama ca un kekkei-toota nu este ceva ce sa se transmita prin "linia sangelui" foarte concret, cum ar veni cei cu kekkei-genkai pe baza de chakra - cum ar veni uni shinobi din Satul Lunii - si de aceea Aikkii nu este considerata o paria de catre iubitul ei, avand respectul pentru ea si sora ei cea mica, Haruka, care ii este colega de echipa.

Personalitate:

Aikkii scotand limba lui Mao
Aikkii este o persoana care plange foarte greu, lauda cand e de laudat, dar de multe ori tace, cand e de criticat, facand pe muta, lasand acest lucru lui Neji Hyuuga, care ii este sensei. O admira mult pe Yane Uchiha, cu care este foarte buna prietena. E copilaroasa cand vrea, dar mereu are grija de sora ei, Haruka, cand parinti lor sunt plecati prin misiuni.
Aikkii in contradictoriu cu Sora, cand
cele doua aveau 13 ani
Spre deosebire de Haruka, Aikkii este foarte cumpatata cu bani pe care ii castiga din misiuni, cumparandu-si foarte putine lucruri, incat camera ei este foarte saracacioasa, avand acolo obiecte primite. Chiar daca familia ei este instarita, Aikkii prefera sa traiasca modest, dar acest lucru nu o opreste sa se infumureze din cand in cand in fata Sorei, ajugand amandoua sa se certe, exact si cand erau mici.

Aparenta:

Aikkii la 13 ani
Aikkii arata diferit de la o varsta la alta, fiindca la 9 ani, avea doua suvite pe langa chip, cum are Yane la 13 ani si parul prin in doua codite, la care renunta la 13 ani la codite, preferand sa poarte parul taiat scurt, inegal, facandu-l sa arate ca si cand l-a taiat cu un kunai sau ca atunci s-a trezit din pat. La 16 ani, isi lasa parul lung pana la fund, purtandu-l intr-o coada de cal, prins in varful capului, doua suvite lungi, alte doua pe langa chip si o mica suvita in mijlocul frunti, urmate de un pierce in spranceana stanga, un alt pierce la baza nasului si trei in buric. Ochii are de un violet mai inchis. La varsta de 9 ani, ea poarta pantaloni negri, lungi si o bluza de un albastru-marin, cu manici lungi. Acest look are o turnura de 180 de grade la 13 ani, cand poarta un fel de tunica, fara manici, care are o crapatura in fata, ce porneste de sub sani si pana la genunchi, iar pe dedesupt poarta o rochie neagra, ce ii acopera doar sani si decupata in fata si ii vine pe diagonala, dar e deasupra genunchilor, fiind ascunsa mereu de tunica, vazandu-se cand se misca. Are antebratele acoperite de doua "manici" bufante albe, iar aparatoarea cu insemnul frunzei, o poarta legata la gat. La 16 ani, Aikkii poarta mici banderole la incheietura mainilor, cea de la mana stanga are culoarea albastru-marin, ca si fusta scurta si maiou ce se termina cu cateva degete sub sani. Cealalta banderola este neagra, ca si gulerul ridicat al maioului si braul negru de la fusta, ce seamana cu o esarfa. Cizmele sunt negre, sub genunchi, dar au tocul si talpa lila.

Abilitati:
I Taijutsu:

Aikki nu prea se pricepe la taijutsu, dar este mereu ajutata de Yane Uchiha sa evolueze sau de Yuki in misiuni. Neji o considera nefolositoare, dar cand a fost orbit temporar, Aikkii a fost singura care a reusit sa rupa jutsu-l, folosind unul dintre jutsu-rile ei. Cand se mai lupta, rar foloseste taijutsu, din cauza miscarilor limitate.

II Ninjutsu:

Din cauza ca are trei tipuri de chakra principala, este cunoscuta ca fiind una din acei shinobi ce folosesc kekkei-toota - trei tipuri de chakra -, Aikkii are foarte multe tehnici ninja, o parte din ele fiind interzise. Le-a invatat de la mama si tatal ei, doi luptatori ninja de prima clasa, facand parte din Shinobi Unici - parinti. Ea n-a fost inca catalogata drept Shinobi Unic, fiindca ea inca nu si-a dezvoltat o tehnica unica.

III Kekkkei-genkai:

Din cauza ca are trei tipuri de chakra, kekkei-genkai-ul ei este unul toota, spre disperarea Sorei si a dusmanilor ei.

IV Genjutsu:

Din toata gama de jutsu-ri, doar unul singur este genjutsu, dar destul de ametitor, incat induce pe victima intr-un almalgam de culori, incat acesta pierde orice punct de orientare.

V Inteligenta:

Aikkii este in stare sa vada sau sa retina lucrurile ce par banale pentru alti, dar sunt extrem de importante, cand a fost trimis a doua echipa de sustinere pentru capturarea Ayanei Ryoushi, Aikkii si-a dat seama cat de puternica era Ayane, prin sesizarea vibratilor putin mai accentuate, aratand frica ce o simtea Rokudaime, ca si amenintare de la Ayane. Aikkii e singura in fata caruia nu comenteaza Mao, daca ea ii spune ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu