marți, 11 septembrie 2012

Sanosuke Rywa

Sanosuke la 16 ani
Informati personale:

Data nasteri: 23 martie
Semnul zodiacal: Berbec
Varsta: 16 ani
Inaltime: 1,75 cm
Greutate: 59.9 kg
Grupa de sange: AB
Kekkei-genkai: Kako no mirai sau Trecut si viitor in ochiul drep, iar Saizu wa sau Vedere dimensionala in cel stang.
Afinitate: Konohagakure, Shinobi Unici
Echipa: Echipa 7 sau Echipa lui Rokudaime
Clan: Rywa

Rancul:

Rancul Ninaj: ANBU Black
Inregistrare Ninja: 14-2793
A terminat Academia la varsta de: 7 ani
A devenit Chiunin la varsta de: 9 ani

Familie:

Ai Rywa (tata)
Tsuki Rywa (mama)
Yuki Rywa (iubita)

Tipul de chakra:

Katon: Fire Release; Foc

Jutsu:

Clona jutsu
Umbra clonata jutsu
Bila de foc
Clona de foc
Tornada de foc
Foc de gheata
Explozie de foc
Control total asupra focului
Foc albastru
Pasare de foc
Spirite de foc
Vederea din spatele vederi (Saizu Wa)
Vederea trecului (Kako in ochiul stang)
Zid de foc
Incinerare interna
Pyrokinetica (prin pocnirea degetelor.)
Invocarea jutsu (lup)

Arme Ninja:

Katana
Kunai
Shuriken
Fuuma Shuriken

Istoric:


Sanosuke la doi ani alaturi de Ai si
Tsuki, cand avea complet
Kekkei-Genkai 
Sanosuke fiindu-i frica de Naruto,
Mai ales ca Yuri este cam epuizat
Sanosuke este fiul conducatorului clanului Rywa si ar veni urmatorul la conducere, dar o data cu venirea tatalui sau la conducere, acest lucru s-a schimbat. Sanosuke a suferit un fel de accident la varsta de 8 ani, cand a avut o misiune cu tatal sau si un shinobi un un Kekkei-Genkai rar: Saizu Wa. In urma unui atac, Sanosuke isi pierde Mirai din ochiul stang, iar acel shinobi este ranit mortal. Ca sa nu se piarda un Kekkei-Genkai, care iti permitea sa vezi prin dimensiuni sau sa vezi, cea ce nu poti sa vezi cu ochiul liber, Ai ii insereaza lui Sanosuke Saizu Wa in ochiul stang, astfel el poate fi cunoscut foarte usor cu ajutorul cicatricei de sub ochi sau de rombul de pe fata, de culoarea albastru-marin. Sanosuke face parte din Shinobi Unici si din Echipa 7, condusa de Naruto, de care este foarte atasat, exact cum este Yane si Yuri Uchiha, care il considera pe sensei-ul lor un tata si Sanosuke un frate mai mare, iar pe gemeni, frati sai "gemeni", mai ales ca Sanosuke este singur la parinti.

Personalitate:


Inainte sa plece dupa Sasuke

Sanosuke nu se avanta in lupta, daca nu il priveste sau daca ii se cere sa tea deoparte sau sa observe. Se enerveaza foarte greu, dar isi pierde rapid rabdarea. Este copilaros in unele situati sau minte persoanele din jurul sau ca totul este in regula. Atunci cand s-a dus cu echipa sa, dupa recuperarea lui Sasuke de la o puscarie de a lui Orochimaru, a mintit-o pe Yuki ca este bine, dar el a fost la un pas de moarte.
Sanosuke zambind, chiar daca avea
dureri groaznice.
Sanosuke multumindu-i Yanei
pentru cina gratis
Sanosuke terifiat de orasul ruina
din spatele sau.
Un alt exemplu este cand Sanosuke a fost in a doua echipa dupa Ayane si a ajuns alaturi de Yuri in spital, cu ambele maini fracturate si capul spart. El a spus ca e o zgarietura coechipierii sale, Yane, dar ea l-a scos la un ramen, cum s-a vindecat, revasandu-se fata de el, ca a incasat loviturile menite fratelui ei. Lui Sanosuke ii este frica de locurile ruinate, vechi si parasite. E usor sa fie uimit sau entuziasmat, in special cand e vorba de mancare. Este protectiv cu prieteni in special cu fetele, lasand dupa ele multe lucruri. Sanosuke se intelege bine cu toti, iar cel mai bun prieten e de fapt o fata, Yane Uchiha, coechipiera lui, iar idolul sau este Yuri Uchiha, pentru taria lui de caracter si ignoranta lui fata de Sora si Mao, dar rivalul lui Sanosuke este Sasuke Uchiha, neputand sa il suporte pentru tratamentul sau rece, cu care il trateaza in misiunile ANBU.

Aparenta:
Sanosuke la 13 ani

Daca ar fi sa facem o comparatie dintre Sanosuke mic de 2 ani, la 13 ani, 16 ani si 25 de ani in viziunea lui Naruto Uzumaki. La varsta de 2 ani, Sanosuke avea parul visiniu, taiat scurt si ambele "dungi" de la Kekkei-Genkai-ul sau Kako no Mirai, dar acele semne dispar, cand isi pierde ochiul stang la opt ani. Cand e mic, are ochii de un albastru-marin, cum au toti membri clanului Rywa. La 2 ani poarta un maiou roz-violaceu, cu emblema clanului - Ying-Yang - si o pereche de pantaloni albi, scurti. La 13 ani, Sanosuke are parul dat pe partea stanga si o suvita lunga, prinsa la capat. Sub ochiul stang ii se vede cicatricea, care ii s-a facut, cand ii s-a implantat Saizu Wa, iar linia portocalie de la Mirai a disparut si linia albastru-marin, de la Kako, ii s-a transformat intr-un romb, intre ochi. Bandana cu panza neagra, cu insemnul frunzei il poarta pe frunte. Poarta un tricou cu guler larg de culoarea verde-inchis, tricoul avand culoarea vernil. Pe dedesupt are o bluza cu maneca violeta, care se vede doar in partea stanga si manusi ce ii acopera antebratul si o parte din brat - la cea din partea stanga semanand cu manusile ce le purta Sasuke cand era la Orochimaru - si alta ce ii acopera doar jumatate din antebrat, semanand cu manusile unor arcasi. Mai poarta o pereche de pantaloni negri, trei-sfert si pe dedesupt o pereche de pantaloni de un verde-deschis. Incaltarile sunt negre.
Sanosuke la
25 de ani
Fata de multitudinea de culori ce avea pe el, la 16 ani, Sanosuke si-a lasat parul lung pana la fund, purtandu-l prins intr-o panza neagra. Are o suvita care o poarta mereu peste bandana, are o clama argintie in partea dreapta si o suvita din partea dreapta, prinsa, iar cu o agrafa argintie. Are un pierse in buza inferioara, partea dreapta, unul in spanceana dreapta si multe prin urechi. Poarta un batic maroniu la gat, o bluza cu maneca lunga, vernil, care are partea de mijloc albastra, cu fermuar, semanand cu doua haine puse una peste alta. Mai poarta o pereche de pantaloni albastru-cenusiu si incaltari negre. In viziunea lui Naruto, Sanosuke la 25 de ani, ar trebui sa poarte esarfa maronie, o tunica de un albastru-cobalt, scurta, cu cingatoare verde si semnul clanului in fata. O camasa cu manici lunfi si largi, de un galben-auriu, o pereche de pantaloni negri, ce se termina cu cativa centimetri sub genunchi, aparatori din plasa, incaltaminte Ninja negre. Acelasi pierce-uri, aceeasi coafura, fara bandana de pe frunte. Sanosuke civil, poarta un tricou albastru-cobalt, cu diferite perechi de pantaloni.

Abilitati:
I Taijutsu:

Sanosuke cunoaste multe miscari de taijutsu, plasandu-se pe locul trei in echipa lui, locul intai fiind ocupat de Yuri si apoi de Yane.

II Ninjutsu:

Datorita ca si-a perfectionat atat de mult tehnicile de Katon, invatand doar Bila de foc de la tatal sau, Sanosuke a ajuns singurul care sa poata creea Foc de gheata, care ataca interiorul victimelor, facandu-le inima sa se opreasca singura. Datorita acestui jutsu, a fost trecut pe langa Lee Lok si alte cunostinte de ale sale, la statutul de Shinobi Unici. De la acel jutsu, Sanosuke a mai creat cateva efecte devastatoare, cum ar fi: Focul albastru sau Incinerare interna.

III Kekkei-Genkai:


Kekkei-Genkai-ul clanului Rywa:
Kako no Mirai
Sanosuke are doua doojutsu-ri in corpul sau, acet lucru ii ascunde asa-numitul handicap. Din cauza unei "accidentari" avuta intr-o misiune, fiind Genin si insotindu-si tatal si un alt shinobi, Sanosuke si-a pierdut ochiul stang. Ii este inlocuit cu Saizu Wa sau Vederea dimensionala, imediat fiindu-i implantat de catre tatal sau. Din cauza celor doi ochi diferiti, adversari rad de el sau fetele se uita scarbite la el. Sanosuke isi poate folosi la intensitate maxima Saizu Wa, ca si cand ar fi fost nascut cu el.

IV Inteligenta:

Sanosuke este destul de destept, avand un I.Q. egal cu gemeni-siamezi Uchiha, Neji Hyuuga si Yune Akasuna. Ii place mereu sa joace Shogi cu Yuri sau cu tatal sau, Go cu Yane si sa faca Sudoku in timpul liber. Fiindca citeste mult, ii avatajeaza mult echipa lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu