miercuri, 12 septembrie 2012

Yuki Rywa

Yuki stand relaxata in mijlocul
unui genjutsu.
Informati personale:

Data nasteri: 27 aprilie
Semnul zodiacal: Taur
Varsta: 16 ani
Inaltime: 1,69 cm
Greutate: 52,5 kg
Grupa de sange: AB
Kekkei-Genkai: Kako no Mirai
Afinitate: Konohagakure
Echipa: Echipa 8 sau Echipa lui Neji
Clan: Rywa

Rancul:

Rancul Ninja: ANBU Black
Inregistrarea Ninja: 548762
A terminat Academia la varsta de: 11 ani
A devenit Chiunin la varsta de: 13 ani

Familie:

Reiko Rywa (mama)
Kael Rywa (tata decedat)
Sanosuke Rywa (iubit)

Tipul de chakra:

Fuuton: Aer Release; Vant
Katon: Fire Release; Foc

Jutsu:

Zid de aer
Lama de aer
Clona jutsu
Uragan
Tornada
Bila de foc
Kako no Mirai: Trecut&Viitor
Fuuton&Katon: Vortexul infernului
Sabie de foc
Oalma mistica (Medic Ninja)
Sebon de aer
Scut de aer
Invocare jutsu (vultur)

Arme Ninja:

Katana
Kunai
Shuriken

Istoric:


Reiko cu Yuki in brate,
plangand dupa Kael
Yuki a fost singurul si unicul copil al cuplului Reiko&Kael. Parinti ei au fost foarte tineri, cand ea s-a nascut. Fiindca legea clanului, sub dominatia tatalui lui Ai Rywa, a fost aspra pentru tineri, ca ei fiind obligati sa se casatoreasca de la 16 ani - fetele - si baieti de la 18 ani. Reiko a nascut-o la 16 ani si un an mai tarziu, si-a pierdut sotul, intr-o misiune. Yuki isi stie tatal doar din pozele si povestirile mamei ei, care a crescut-o cum a putut ea mai bine, fiindu-i si mama si tata si bunic si bunica si sora mai mare sau tovaras de joaca. Yuki nu a inteles pana la varsta de 11 ani, de ce mama ei plangea cu bandana albastra in mana, afland ulterior, ca acea bandana a fost a tatalui ei. Atunci a aflat ca tatal ei a murit cand avea in jurul unui an, iar Reiko a primit vestea destul de ciudat, dupa parerea lui Yuki, fiindca femeia s-a trezit in miezul nopti pentru a-si potoli fiica din plans, mai ales ca ii cresteau acestea dintisori. In timp ce se plimba cu ea prin sufragerie, auzi un ciocanit in usa de la intrare si Reiko s-a dus sa vada ce s-a intamplat, iar acolo a vazut un ANBU, ce i-a dat o scrisoare de condoliante de la Rokudaime si bandana sotului ei. De atunci, Reiko a facut tot posibilul sa ii ofere fiicei sale toate conditele, ajugand fara voia ei de a primit titlul de Shinobi Unic. Yuki s-a mandrit tot timpul ca poarta bandana tatalui ei si mereu a facut tot posibilul sa isi ajute mama, fiind singura lumina si mangaiere in viata lui Reiko.

Personalitate:


Yuki la 6 ani, dand o mana de ajutor
mamei ei in bucaterie, astfel invata
sa se descurce singura.
Yuki devine serioasa la examenele
Chiunin
Yuki nu este o persoana certareata sau caruia sa ii placa bataia. Din cauza ca fost crescuta doar de mama ei, fiindca tatal ei a murit cand ea avea doar un an si cateva luni, iar mama ei, avand o varsta de 17 ani, cand l-a pierdut pe Kael. De atunci Reiko a facut tot posibilul sa o creasca in pace. Pe cand alti copii tremura la strigatul parintelui, Yuki nu cunoaste bataia de la parinti sau ceva asemanator. Este foarte protectoare cu mama si iubitul ei. Este intelegatoare, prietenoasa, dar se enerveaza cand Mao se leaga de Sanosuke sau de gemeni Uchiha fara motiv. Rar ii place sa se bata, lucru ce demonstreaza, ca la examenele Chiunin a atacat doar sa isi lase adversarul incostient timp de cateva minute, cat a fost numita castigatoare.

Aparenta:


Yuki la 13 ani
Yuki are parul de un lila-deschis, lung pana aproape de jumateatea spatelui, ochii de un albastru-marin si cele doua dungi de la Kekkei-Genkai-ul ei. Ca si bebelus, Yuki purta o rochita de un verde-deschis, cu insemnul clanului ei - Ying-Yang - pe umarul drept. Parul il are lung pe ceafa, avand cateva suvite inegale. La varsta de 13 ani, Yuki adopta un look mai neinlijit, mai ales ca parul este taiat inegal, doar doua suvite in forma de breton. Bluza ei e de fapt o rochie, pe care a decupat-o de culoarea visiniu-inchis si tivul de un roz-aprins, dar o tenta mai inchisa la culoare, lasand o parte din maneca dreapta. Isi poarta bandana tatalui ei pe frunte, mai poarta o pereche de colanti de un albastru-cenusiu, pana deasupra de genunchi si incaltaminte albastra.
La 16 ani, Yuki are parul pana la omoplati, breton sau o incercare de breton, vopsit cu roscat-maroniu, impreuna cu doua suvite din partea dreapta si partea stanga, fata. Mai are o suvita in partea dreapta, impletita, de culoare visinie. Poarta un fel de top, ce are tivul peste umarul stang si se prinde de maneca lunga, ce ii acopera mana dreapta. Topul are un romb in mijloc, expunandu-i sani mari. La mana stanga, un fel de bandana neagra cu o catarama neagra si o manusa visinie, cu degetul mare taiat. Poarta o pereche de pantaloni visini, lungi pana in pamant, pe talie, o fusta decupata in spate si in parti, avand in dreptunghiul din fata, semnul clanului - Ying-Yang. Sandale negre cu talpa plata.

Abilitati:
I Taijutsu:

Yuki a invatat diferite miscari de lupta corp-la-corp, de la diferite persoane, lucru ce permite sa induca in eroare o multime de oponenti, cea ce le poate fi fatal, mai ales ca poate avea arme ascunse.

II Ninjutsu:

Datorita ca are doua tipuri de chakra complementare, poate sa provoace Katon demne de un Uchiha, ce are doar Katon ca element principal. Acest lucru i-a adus respectul in randul noului clan Uchiha, astfel ajugand sa faca si alte jutsu-ri pe baza acestei chakra. Mereu se cearta cu Shun, cand mai vine cu Sanosuke la gemeni Uchiha, ajungad sa il ameninte pe acesta cu Amateratsu - nu a negat sau afirmat ca il poate crea, lasand asta la latitudinea fiecarui shinobi sa creada - exceptand gemeni ce stiu adevarul.

III Kekkei-Genkai:

Fiindca detine Kako no Mirai sau Trecut si Viitor, ii permite sa vada ce s-a intamplat deja sau ce urmeaza sa se intample. Fiindca viitorul poate sa se schimbe de la o secunda la alta, Yuki se bareaza doar la miscari si jutsu-ri pe partea de Mirai sau Viitor. Spre deosebire de Sharingan, Kako no Mirai nu poate copia miscarile si denumeste jutsu-l exact, cand sunt facut jumatate din miscarile acestuia.

IV Inteligenta:

Yuki e destul de dotata in materie cenusie. Ii place sa stie orice tema sau jutsu comun. Sora o face des Soarece de biblioteca, dar Yuki n-o baga in seama ca: "nu ma cobor la nivelul ei."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu