vineri, 14 septembrie 2012

Sora Tensu

Informati personale:
Sora la 16 ani cu sabia
ei: Tsurugara

Data nasteri: 13 martie
Semnul zodiacal: Pesti
Varsta: 16 ani
Ianltime: 1,68 cm
Greutate: 48,9kg
Grupa sangelui: AB
Kekkei-Genkai: Jiton: Magnet Release; Magnetism
Afinitate: Konohagakure
Echipa: Echipa 8 sau Echipa lui Neji
Clan: Tensu

Rancul:

Rancul Ninja: Jounin
Inregistrare Ninja: 658452
A terminat Academia la varsta de: 8 ani
A devenit Chiunin la varsta de: 13 ani

Familie:

Kanny Tensu (tata)
Nina Tensu (mama)
Lee Lok (iubit)
Frate/sora (nascut)

Tipul de chakra:

Deton: Earth Release; Pamant

Jutsu:

Jiton: Padurea de tapuse
Jiton: Extragerea fierului din sange
Seism
Doton: Ascundere in groapa
Doton: Golem din pamant
Jiton: Shimbarea polaritati
Clona de pamant
Invocarea jutsu ( camelion )
Doton: Dom de pamant
Doton: Sulite de pamant
Doton: Eruptie vulcanica
Doton: Senzor de pamant
Jiton: Manipularea Tsurugara
Jiton: Manipularea firelor de otel

Arme Ninja:

Fire de otel
Tsurugara

Istoric:


Sora pe umeri lui Kanny, spunandu-i
Ninei ce isi doreste, iar aceasta o
asigura, ca ii va cumpara tot ce vrea
Kana in lupta cu Sora la examenele
Chiunin. A subestimat-o, facand o
greseala colosala
Sora este fiica capateniei clanului Tensu si singurul copil al conducatorului, de aceea, ea este foarte rasfatata. Din cauza acestui lucru, este increzuta, usor rautacioasa, face pe sefa cu oricine ii permite, aceasta fiind Aikkii, care este mai moale. Ea crede daca s-a nascut intr-un clan cu puteri magnetice, isi poate permite absolut orice si mai ales ca este fiica unor shinobi, care au participat la varste fragede - 14 ani - in Al IV-lea Razboi Mondial Shinobi, dar fiindca se considera o printesa sau mai mult o dictactoare, cum o vad cele doua colegele ei de echipa si la fel alti cativa din sat, Sora este luata in daradere. Din pacate pentru ea, nimeni din sat nu o ia in gluma sau sa o subestimeze, fiindca ea poate manipula destul de bine fierul sau poate ucide cu ajutorul Kekkei-Genkai-ului ei sau poate rani grav, asa cum a simtit Kana pe pielea ei la examenele Chiunin, cand a avut-o ca oponent pe Sora. Sora se intelege foarte bine cu Mao, considerandu-se cei mai buni prieteni, mai putin cand e vorba de Aikkii, cand cei doi se cearta si nu isi mai vorbesc un timp. Chiar daca a fost singura la parinti pana la 13 ani, cand mama ei a ramas in sarcinata, Sora a inceput sa devina si mai antipatica, dar gasindu-si iubirea si caldura in bratele lui Lee Lok, cu care formeaza un cuplu.
Sora isi da aerele de sefa cu Aikkii

Sora si Aikkii la cutite, ca de obicei
Personalitate:
Yane ii arata ca nu este la cheremul
nimanui, in special al Sorei

Sora este increzuta si usor rautacioasa, avand prostul obicei sa-si verse nervi pe Aikkii sau pe cei care ea ii considera inferiori ei. A incercat acest lucru si cu Yuki, Yane si Yuri, dar nu i-a mers. La Yuki a incetat sa-si impuna punctul de vedere, fiindca aceasta nu o baga defel in seama, iar cu Yuri din prima clipa a incetat, fiindca acesta era in stare sa o loveasca sau sa-i intoarca spatele in misiuni, pana cand aceasta nu recunostea ca are nevoie de el si eventual sa isi ceara scuze. Sora isi permite cu Yane sa se poarte usor sefa, dar nu prea mult, fiindca tanara Uchiha a fost acceptata - spre oroarea Sorei - in Shinobi Unici, lucru ce a facut-o sa fie foarte antipatica in misiuni, cu bruneta, dar aceasta mereu o pune la punct. Fiind singura la parinti, Sora a fost copilul rasfatat pana la varsta de 13 ani, cand mama ei a ramas insarcinata. Cautandu-si iubire in alta parte, a gasit-o la Lee, cu care formeaza un cuplu si sunt impreuna.

Aparenta:


Sora la 13 ani
La varsta de 4 ani, Sora purta o mica coada in partea stanga si o rochita cu volanase si manici bufante, de culoare turcoaz-inchis, sosete albe si pantofiori lil-rozaliu. La 13 ani, Sora are o mica suvita de par albastru-mohorat, in timp ce pe partea stanga are doua suvite pana la umar, dou agrafe negre puse in X. In aprtea dreapta poarta o agrafa visinie, are o suvita rebela si tot parul e prins intr-o parte. Are ochii roz mai inchis si pierce in spranceana dreapta. Poarta un top din plasa neagra si peste el un fel de vesta visinie, lunga in fata pana aproape de genunchi. Poarta un fel de fular lila, care are un capat mai lung, pana aproape de genunchi, pe care se afla prinsa placuta cu insemnul satului. Poarta pantaloni trei-sfert, de un visiniu-maroniu. Poarta un fel de jambiere bufante, cu tivul visiniu-maroniu si culoarea jambierelor este lila. Incaltaminte albastra. Are doua bandane la incheieturele mainilor, albe si alta pe bratul drept, aproape de umar. La 16 ani, Sora are bretonul pe o parte si niste suvite pe partea stanga. Doua agrafe negre in X in partea stanga a capului si un fel de caciulita lila, in care are parul, sa nu o incurce in lupta. Are trei piersinguri la gura, doua in partea stanga - buza inferioara si cea superioara si dreapta, buza inferioara. Poarta un komonou albastru, lung pana la glezne, fara manici si cu o parte din spate gol, prinzandu-se dupa ceasa.
Peste el poarta un fel de top de un vissiniu-maroiniu, legat la mijloc cu o cingatoare lila. In picioare poarta sandale negre, Ninja. La maini poarta niste aparatori visini, care se prind inainte de cot si la incheietura antebratului cu palma, avand pe mijloc - fata, o banda, tot de aceeasi culoare. Are manusi negre, ce are toate degetele taiate, lasand doar o mica fasie de panza neagra intre degetul mare si restul. Ca si civil, Sora poarta parul desprins, o bluza de un roz-lila, tip barcuta, un corset verde-crud si pantaloni sau fusta, cu sandale cu toc.

Abilitati:
I Taijutsu:


Sora gata sa se lupte corp-la-corp
Sora e destul de priceputa la taijutsu, mai ales daca se foloseste de firele de otel, cum arata la 13 ani in examenul Chiunin, cand s-a luptat cu Kana si i-a prins mana dreapta cu firele de otel, pentru a o impiedica sa se teleporteze de colo-colo. La 16 ani, foloseste si Tsurugara, care poate taia orice, chiar si diamantul. Din cauza temperamentului ei de mare diva, isi subestimeaza mereu adversari si acest lucru o face vulnerabila in fata celor care stiu sa profite.



II Ninjutsu:

Ea poate folosi doar jutsu-ri cu primul element si singurul al ei: Doton. Chiar daca poate sa polarizeze orice bucatica de metal, puterile ei nu functioneaza, cand e in apropierea focului sau cineva langa ea foloseste Katon, lucru ce ii poate fi fatal pentru ea.

III Kekkei- Genkai:

Clanul Tensu e recunoscut dupa controlul mintal al magnetismului. Ei nu au o sigla a lor sau un simbol, lucru ce ii face pe dusmani sa ii subestimeze si sa o faca pe propria lor inconstienta.

IV Inteligenta:

Sora chiar daca e desteapta, ii place sa se poarte de sus cu toti, lucru ce ii reduce mult anumite calitati si o face sa faca greseli enorme. Mereu a fost geloasa pe Yane, care a intrecut-o in toate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu